fbpx

Аплицирање само со лична карта. Парите ги добивате веднаш. 100% дигитална апликација.

ИМАЈТЕ ПОСТОЈАНО ПАРИ СО ВАС

DINERS CLUB е единствена картичка која овозможува одложено плаќање

на производи, услуги и готовина подигната од банкомат.

Подигнување готовина со одложено плаќање и рати

Плаќање на производи и услуги на рати и рати БЕЗ камата

Секој месец акции со ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ

Плаќање на месечни сметки на рати (струја, парно)

Ексклузивни попусти во супермаркети,продавници за облека, аптеки, ресторани..

Јасни сметки без скриени трошоци

Аплицирај за Diners Club картичка ОНЛАЈН

Брзо. Едноставно. Само со лична карта.

ДИГИТАЛНА АПЛИКАЦИЈА

Достапна, брза и едноставна е-апликација. Без посета на експозитура, без хартија за потпишување на договор. 100% дигитално!

САМО СО ЛИЧНА КАРТА

За аплицирање ви е потрребно само слика од вашата лична карта.

ОДОБРУВАЊЕ ВЕДНАШ

Информација за одобрените средства на картичка ќе ги имате веднаш

Акции во месец јуни

\

JYSK

10% попуст н работни маси и столици

\

КНИЖАРИ

Рати, рати без камата + одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.11.2021

\

ОБРАЗОВНИ ИНСТИТУЦИИ

Одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.11.2021

\

ПРОДАЖНИ МЕСТА ЗА СПОРТСКА ОПРЕМА

Рати, рати без камата + одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.10.2021

\

ДОМАШНИ ХОТЕЛИ

Рати, рати без камата + одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.10.2021

\

ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ

Одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.10.2021

\

БИОХЕМИСКИ ЛАБАРАТОРИИ

Одложено плаќање за трансакции на рати, прва рата 01.10.2021

\

КЕШ НА РАТИ

Одложено плаќање при подигнување готовина на рати, прва рата 01.10.2021

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каква картичка е Diners Club?

Динерс Клуб е кредитна картичка со која можете да пазарите во Македонија во над 4000 продажни места на рати и рати без камата, да подигнете готовина и истата да ја вратите на рати, да пазарите во странство и на интернет.

Колку ќе ми биде лимитот на картичкатa?

Почетниот лимит го одобрува Динерс Клуб, имате можност за зголемување на лимитот.

Дали можам да подигнам пари со Diners Club картичката?

Да, во Македонија од банкоматите на НЛБ Банка, можете да подигнете готовина и истата да ја вратите на три месечни рати. Од Банкоматите на УНИ Банка, да подигнете готовина и ја враќате во готово. Од екпозитурите на Стопанска Банка Битола до три месечни рати со Динерс Клуб Класик картичка и до шест месечни рати со Динерс Клуб Аџибадем Систина картичка.

Во странство, на банкоматите каде што има ознака на Diners Club и Pulse

Може ли Diners Club картичката да се користи на интернет?

Да, на сите веб-сајтови кои ја имаат означено можноста за плаќање со нашата картичка, како и на повеќето веб-сајтови на кои прифаќаат Discover картички.

Како ќе добивам известување за потрошените средства?

Секој 1ви во месецот или првиот работен ден во месецот, на Вашата маил адреса ќе добиете сметка за плаќање.

Каде и како се плаќа сметката на Diners Club?

*** Трошоците можете да ги платите во готово на шалтерите во сите банки.

Или

***Доколку сте корисник на Е-банкарство на една од наведените банки, вашите уплати може да ги извршите на следниов начин:

1. НЛБ Банка АД Скопје

2. Комерцијална Банка АД Скопје3

3. Стопанска Банка АД Скопје

Diners Club и Вие, создадени еден за друг!

АПЛИЦИРАЈ ДЕНЕС

за помалку од 5 минути ќе добиеш информација за одобрените средства на картичка