fbpx

Имаме одлични вести!

Може да аплицирате за оваа специjална понуда.

Аплицирањето е брзо и едноставно со нашата нова е-апликација.

Без посета на експозитура, без хартија за потпишување на договор. 100% дигитално!

Информација за одобрените средствата на картичка ќе ги имате веднаш.

За да jа продолжите апликациjата кликнете тука:

Или jавете се на 02-15 155 за да аплицирате преку телефон.