fbpx

нов мебел за твојот дом

КУПувајте СО DINERS CLUB КАРТИЧКА НА РАТИ А ПОЧНЕТЕ ГО ПЛАЌАЊЕТО ОД  ЈУНИ.

АКЦИЈАТА ТРАЕ ОД 22 – 31.03.2021

 

0 ДЕНАРИ ТРОШОЦИ, БЕЗ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА, БЕЗ ЖИРАНТИ И БЕЗ УПИСНИНА

ДОЗНАЈ ДАЛИ МОЖЕШ ДА ДОБИЕШ DINERS CLUB КАРТИЧКА

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ

ДЕЛ ОД ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА

КАДЕ ШТО МОЖЕ ДА ЈА ИСКОРИСТИТЕ DINERS CLUB картичката и да купувате мебел на рати, на рати без камата и со одложено плаќање.

 

ЈУСК

12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

СМАРТ ЛИВИНГ

12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

КАРЕ

12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

ПУНКТ

12 РАТИ БЕЗ КАМАТА

ПРИМА МЕБЕЛ

ПОПУСТ ДО 50% И 12 РАТИ

КОМОДИТА

ПОПУСТ ДО 70% И 12 РАТИ

МЕБЕЛ ВИ

ПОПУСТ ОД 10-30% И 12 РАТИ

СИМПО

ПОПУСТ ДО 30% И 12 РАТИ

БК МЕБЕЛ

ПОПУСТ ОД 10-33% И 12 РАТИ

ЈУГОЕКСПОРТ СТИЛ

ТЕКОВНИ ПОПУСТИ И 12 РАТИ

ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ЗА ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА СТУДИО МОДЕРНА

Сите нови Динерс Клуб картички кои ќе бидат одобрени во месец Март и ќе направат трансакција еднаква или поголема од 1000мкд на рати до 10.04.2021, ќе добијат вредносен ваучер кој ќе можат да го искористат само во Студио Модерна.

Аплицирај за динерс клуб картичка

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ГРАТИС АЏИБАДЕМ СИСТИНА КАРТИЧКА

+ ГРАТИС ДОПОЛНИТЕЛНА КАРТИЧКА

+ ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ЗА ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА СТУДИО МОДЕРНА (ТОП ШОП)

БЕЗ ЖИРАНТИ

ОДОБРУВАЊЕ ЗА ЕДЕН ДЕН

Дознај дали може да добиеш Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ