fbpx

Купувај сега, плаќај на РАТИ без камата во над 200 продажни места

Достапна, брза и едноставна е-апликација. Без посета на експозитура, без хартија за потпишување на договор. 100% дигитално! Одобрувањето е веднаш.

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ГРАТИС ДОПОЛНИТЕЛНА КАРТИЧКА

БЕЗ ЖИРАНТИ

САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Дознај дали може да добиеш Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ

ШТО Е DINERS CLUB КАРТИЧКА?

Diners Club е меѓународно валидна картичка која го олеснува регулирањето на секојдневните трошоци. Картицата може да ја користите на преку три илјади продажни места во земјата и преку осум милиони продажни места во светот.

Diners Club картичката ќе ви овозможи:

 

 • Користење на картичката во над 8 000 000 продажни места ширум светот.
 • Купување на производи од 2 до 24 рати во над 3000 продажни места во државата.
 • Можност за плаќање на РАТИ БЕЗ КАМАТА во над 200 продажни места во државата.
 • Екслузивни попусти во голем број продажни места
 • Флексибилни лимити за користење.
 • Награден програм-подароци, ваучер.
 • 24 часовен сервис.
 • Можност за интернет плаќање.
 • Плаќање на месечни сметки преку траен налог.
 • Електронска проверка на Вашата сметка преку услугата My Diners.
 • СМС пораки за Вашите трансакции
 • Diners Club iOS & Andorid апликација
Купете велосипед сега, ОДЛОЖЕТЕ го плаќањето за јули на рати и рати БЕЗ камата во повеќе од 20 продажни места.

Алати за Вашиот дом или градина.

Професионално и безбедно прво возачко искуство. Закажете ги Вашите часови во една од автошколите и плаќајте на рати, на рати без камата.

Добро уредениот двор нуди простор за релакасација и гарантира пријатна дружба со пријателите. Искористете ги поволносите со Вашата Динерс Клуб картичка.

Најдоброто за вашето домашно милениче. Храна и додатоци за Вашите кучиња и мачки, платете на на рати и рати без камата.

Сè за домаќинство, кујна, убавина, фитнес, здравје, забава во Топ Шоп.

Акција која ќе следува во месец Мај, со одложено плаќање до 12 рати.

Одберете ги вистинските чевли за Вас! Купувајте на РАТИ со Diners Club.

Модни додатоци за сечиј вкус! Купувајте на РАТИ со Diners Club.

Попусти и одложено плаќање во сите outlet продажни места на Динерс Клуб.

Акција која ќе следува во месец Мај.

Задоволство, нега и убавина, дозволете си мигови на уживање. Закажете го Вашиот третман и уживајте во екслкузивните поволности со Diners Club.

Ин е да си фит! Набавете ја спортската опрема која ја посакувате од Sport Vision ОНЛАЈН, а одложете го плаќањето за ЈУЛИ.

Аплицирај за промотивната динерс клуб картичка

Достапна, брза и едноставна е-апликација. Без посета на експозитура, без хартија за потпишување на договор. 100% дигитално! Одобрувањето е веднаш.

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ГРАТИС ДОПОЛНИТЕЛНА КАРТИЧКА

БЕЗ ЖИРАНТИ

САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Дознај дали може да добиеш Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ