fbpx

Аплицирај за промотивната динерс клуб картичка

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ПОДАРОК 1000 ДЕНАРИ НА ВАШАТА СМЕТКА

+ ГРАТИС СЕМЕЈНА КАРТИЧКА

БЕЗ ЖИРАНТИ

ОДОБРУВАЊЕ ЗА ЕДЕН ДЕН

Дознајте дали може да ја добиете оваа специјална понуда за Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ

?

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Во над 200 продажни места

?

КУПУВАЈ СЕГА ПЛАЌАЈ ОДЛОЖЕНО

Купувај во декември, плаќај од Март 2021.

?

ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА

Подигнување на готовина од банкоматите на НЛБ Банка и експозитурите на СБ Битола, со можност за отплата на рати 

?

АКЦИИ СО ПРОДАЖНИ МЕСТА

Дополнителни попусти во одредени продажни места

*1000 ДЕНАРИ НА ТВОЈАТА ДИНЕРС КЛУБ СМЕТКА

За секоја нова картичка издадена во месец Декември, Дајнерс Клуб доделува 1000 денари на картичката

Дознајте дали може да аплицирате за оваа специјална понуда за Динерс Клуб картичка

*Сите нови класик Динерс Клуб картички, издадени во период од 14.12.2020 до 31.12.2020, на Динерс Клуб картичката ќе добијат еднократно по 1000 мкд.

Условот за остварување на правото за добивање на 1000 мкд, е да се направи трансакција на рати во износ над 1000 мкд во продажната мрежа за Динерс Клуб Македонија, заклучно до 31.01.2021 година.

ОД БОЖИЌ ДО БОЖИЌ

КУПУВАЈ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО СИТЕ ПРОДАЖНИ МЕСТА НА ДИНЕРС КЛУБ

Купувањето за празниците нека Ви биде уживање со Вашата Динерс Клуб картичка!

Понудата важи од 25.12.2020 до 07.01.2021

КУПУВАЈ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО НАД 200 ПРОДАЖНИ МЕСТА

ЦЕЛ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ!

ДЕЛ ОД ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА ВО КОЈ МОЖЕ ДА КУПУВАТЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА ВО ДЕКЕМВИ:

КУПУВАЈ СЕГА НА 24 РАТИ, ПЛАЌАЈ ОД 01.03.2021 .

ПЛУС 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА НА 100 ОДБРАНИ ПРОИЗВОДИ ВО СЕТЕК!

МЕСЕЧНАТА КАМАТА НА ОСТАНАТИТЕ ПРОИЗВОДИ Е 5,5% НА 24 РАТИ

Diners Club iOS & Android aпликација

Вашата Динерс Клуб Македонија мобилна апликација Ви овозможува пристап до информациите, секаде и во секое време. Апликацијата нуди многу корисни информации, дури и ако не поседувате Динерс Клуб картичка

Аплицирај за промотивната динерс клуб картичка

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ПОДАРОК 1000 ДЕНАРИ НА ВАШАТА СМЕТКА

+ ГРАТИС СЕМЕЈНА КАРТИЧКА

БЕЗ ЖИРАНТИ

ОДОБРУВАЊЕ ЗА ЕДЕН ДЕН

Дознајте дали може да ја добиете оваа специјална понуда за Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ