fbpx

Купувај сега, плаќај на РАТИ без камата во над 200 продажни места

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ГРАТИС АЏИБАДЕМ СИСТИНА КАРТИЧКА

+ ГРАТИС ДОПОЛНИТЕЛНА КАРТИЧКА

+ ГРАТИС ВАУЧЕР ЗА ПРОМЕНА НА ГУМИ И БАЛАНСИРАЊЕ

БЕЗ ЖИРАНТИ

ОДОБРУВАЊЕ ЗА ЕДЕН ДЕН

Дознај дали може да добиеш Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ

?

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

Во над 200 продажни места

?

ГРАТИС КАРТИЧКИ

Со секоја новоотворена Динерс Клуб Класик картичка добивата + АЏИБАДЕМ СИСТИНА картичка.

?

ПОДИГНУВАЊЕ НА ГОТОВИНА

Подигнување на готовина од банкоматите на НЛБ Банка и експозитурите на СБ Битола, со можност за отплата на рати 

?

АКЦИИ СО ПРОДАЖНИ МЕСТА

Дополнителни попусти во одредени продажни места

ТЕКОВНИ АКЦИИ

ТЕЛЕВИЗОРИ, АУДИО ОПРЕМА И ДОДАТОЦИ

НА 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА

Акцијата трае до 15.02.2021.

СМАРТФОНИ И ДОДАТОЦИ

НА 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА

Акцијата трае до 15.02.2021.

БЕЛА ТЕХНИКА

НА 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА

Акцијата трае до 01.03.2021.

Купете исклучително квалитетни производи од најдобрите светски брендови на телевизори, аудио опрема, телефони и галантерија и бела техника на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА во Нептун, со Вашата Diners Club картичка.

гратис АЏИБАДЕМ систина картичка

За сите новоотворени Динерс Клуб Класик картичка

 • ACIBADEN SISTINA – 5% попуст на сите услуги и плаќање на 12 рати
 • SISTINA OFTALMOLOGIJA – 5% попуст на сите услуги и плаќање на 12 рати
 • АПТЕКА ДОНА ФАРМ – 5% попуст на суплементи и козметика и плаќање до 6 рати
 • SUSHICO – 20% попуст и плаќање до 6 рати
 • SYNERGY FITNESS & SPA10% попуст и плаќање до 12 рати
 • ОПТИКА ДИОПТРА -5% попуст и плаќање до 6 рати без камата

Готовина на рати

Подигнете готовина а враќајте ја на РАТИ.

Можностите се следни:

 • Од банкоматите на НЛБ – можност за враќање до 3 РАТИ
 • Од експозитурите на Стопанска Банка Битола – можност за враќање до 6 РАТИ ( само со Diners Club Sistina картичка).

Важи исклучиво за враќање на подигнатиот износ на рати!

гратис промена на гуми

и балансирање

Сите нови Динерс Клуб картички кои ке бидат одобрени во месец Фебруари и ќе направат трансакција еднаква или поголема од 1000мкд до 10.03.2021 ќе добијат ваучер за промена на гуми и балансирање во ПСС.

Diners Club iOS & Android aпликација

Вашата Динерс Клуб Македонија мобилна апликација Ви овозможува пристап до информациите, секаде и во секое време. Апликацијата нуди многу корисни информации, дури и ако не поседувате Динерс Клуб картичка.

Апликацијата Ви ги овозможува следните прегледи за сите ваши картички:

 • Моментална состојба на картичката
 • Содржина на сметка – со избор на година и број на сметка.
 • Трансакции за период
 • Уплати за период
 • Трошоци за следна сметка кои не се фактурирани.

Аплицирај за промотивната динерс клуб картичка

0 ДЕНАРИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

0 ДЕНАРИ ЧЛЕНАРИНА ВО ПРВАТА ГОДИНА

0 ДЕНАРИ УПИСНИНА

+ ГРАТИС АЏИБАДЕМ СИСТИНА КАРТИЧКА

+ ГРАТИС ДОПОЛНИТЕЛНА КАРТИЧКА

+ ГРАТИС ВАУЧЕР ЗА ПРОМЕНА НА ГУМИ И БАЛАНСИРАЊЕ

БЕЗ ЖИРАНТИ

ОДОБРУВАЊЕ ЗА ЕДЕН ДЕН

Дознај дали може да добиеш Динерс Клуб картичка

ЗА ПОМАЛКУ ОД 60 СЕКУНДИ