fbpx

Аплицирање само со лична карта. Парите ги добивате веднаш. 100% дигитална апликација.

ИМАЈТЕ ПОСТОЈАНО ПАРИ СО ВАС

ДОЗНАЈ ДАЛИ МОЖЕ ДА ДОБИЕШ ДИНЕРС КЛУБ КАРТИЧКА

ЗА ПОМАЛКУ ОД НЕКОЛКУ МИНУТИ

DINERS CLUB е единствена картичка која овозможува одложено плаќање

на производи, услуги и готовина подигната од банкомат.

Подигнување готовина со одложено плаќање и рати

Плаќање на производи и услуги на рати и рати БЕЗ камата

Секој месец акции со ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ

Плаќање на месечни сметки на рати (струја, парно)

Ексклузивни попусти во супермаркети,продавници за облека, аптеки, ресторани..

Јасни сметки без скриени трошоци

ДОЗНАЈ ДАЛИ МОЖЕ ДА ДОБИЕШ ДИНЕРС КЛУБ КАРТИЧКА

ЗА ПОМАЛКУ ОД НЕКОЛКУ МИНУТИ

Аплицирај за Diners Club картичка ОНЛАЈН

Брзо. Едноставно. Само со лична карта.

ДИГИТАЛНА АПЛИКАЦИЈА

Достапна, брза и едноставна е-апликација. Без посета на експозитура, без хартија за потпишување на договор. 100% дигитално!

САМО СО ЛИЧНА КАРТА

За аплицирање ви е потрребно само слика од вашата лична карта.

ОДОБРУВАЊЕ ВЕДНАШ

Информација за одобрените средства на картичка ќе ги имате веднаш

ДОЗНАЈ ДАЛИ МОЖЕ ДА ДОБИЕШ ДИНЕРС КЛУБ КАРТИЧКА

ЗА ПОМАЛКУ ОД НЕКОЛКУ МИНУТИ

Акции во месец септември

\

СЕТЕК

Овој септември, купете лаптоп, смарт часовник, електричен тротинет или изберете нов телевизор, апарат за домаќинство или бела техника од широкиот асортиман на Сетек сè од техника. Купете веднаш, а плаќајте одложено, на 12 рати без камата!

\

Безбедно онлајн купување со одложено плаќање

Во текот на цел месец септември, купувајте онлајн и безгрижно со Вашата Diners Club картичка, а првата рата платете ја одложено, од 1.11.2021.

\

JYSK

10% попуст н работни маси и столици

\

КНИЖАРИ

Рати, рати без камата + одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.11.2021

\

ОБРАЗОВНИ ЦЕНТРИ

Одложено плаќање на трансакции на рати. Прва рата 1.11.2021

\

Најголеми поволности во Електрометал

Само со Вашата Diners Club картичка, преуредете го Вашиот дом или разубавете ги Вашата градина или тераса со некој од производите на Електрометал. Пазарете безгрижно, со одложено плаќање од 1-ви ноември, на 12 рати без камата!

 

\

КЕШ НА РАТИ

Отсега, само со Вашата Diners Club картичка, на сите банкомати на НЛБ Банка во земјата подигнувајте готовина во секое време и наместо на шест, враќајте ја на 12 рати.

 

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Каква картичка е Diners Club?

Динерс Клуб е кредитна картичка со која можете да пазарите во Македонија во над 4000 продажни места на рати и рати без камата, да подигнете готовина и истата да ја вратите на рати, да пазарите во странство и на интернет.

Колку ќе ми биде лимитот на картичкатa?

Почетниот лимит го одобрува Динерс Клуб, имате можност за зголемување на лимитот.

Дали можам да подигнам пари со Diners Club картичката?

Да, во Македонија од банкоматите на НЛБ Банка, можете да подигнете готовина и истата да ја вратите на три месечни рати. Од Банкоматите на УНИ Банка, да подигнете готовина и ја враќате во готово. Од екпозитурите на Стопанска Банка Битола до три месечни рати со Динерс Клуб Класик картичка и до шест месечни рати со Динерс Клуб Аџибадем Систина картичка.

Во странство, на банкоматите каде што има ознака на Diners Club и Pulse

Може ли Diners Club картичката да се користи на интернет?

Да, на сите веб-сајтови кои ја имаат означено можноста за плаќање со нашата картичка, како и на повеќето веб-сајтови на кои прифаќаат Discover картички.

Како ќе добивам известување за потрошените средства?

Секој 1ви во месецот или првиот работен ден во месецот, на Вашата маил адреса ќе добиете сметка за плаќање.

Каде и како се плаќа сметката на Diners Club?

*** Трошоците можете да ги платите во готово на шалтерите во сите банки.

Или

***Доколку сте корисник на Е-банкарство на една од наведените банки, вашите уплати може да ги извршите на следниов начин:

1. НЛБ Банка АД Скопје

2. Комерцијална Банка АД Скопје3

3. Стопанска Банка АД Скопје

Diners Club и Вие, создадени еден за друг!

АПЛИЦИРАЈ ДЕНЕС

за помалку од 5 минути ќе добиеш информација за одобрените средства на картичка